Advertisement

Швейцарія Франція - 1ttrsbl8uaenmm : Сеферович, 15, 81, гаврановіч, 90 швейцарія:

Швейцарія Франція - 1ttrsbl8uaenmm : Сеферович, 15, 81, гаврановіч, 90 швейцарія:. А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео). Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. Без голів обійшлись сьогодні команди.

Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78). Зоммер, ліхтштайнер, шер, джуру франція: Утім швейцарія не збиралася здаватися. Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ. На атаки суперника відповідати своїми.

3skivqk6nabhzm
3skivqk6nabhzm from s-cdn.sportbox.ru
Франція зарано повірила в перемогу. Рахунок, як зіграли команди франція і швейцарія читайте на football24.ua. Без голів обійшлись сьогодні команди. Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією. Сеферович, 15, 81, гаврановіч, 90 швейцарія: А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). Це значить, що франція виграла свою групу, а швейцарія стала другою. Франція вилітає, швейцарія йде в 1/4 фіналу (хроніка).

Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео).

Це значить, що франція виграла свою групу, а швейцарія стала другою. Швейцарія намагалася грати із францією на рівних. Зоммер, ельведі, аканджі, родрігес, відмер (мбабу, 73), цубер (фасснахт, 79). Сеферович, 15, 81, гаврановіч, 90 швейцарія: Прогнозисти у нас тут круті. Зоммер, ліхтштайнер, шер, джуру франція: Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78). Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ. Франція зарано повірила в перемогу. На старті другого тайму швейцарія знову атакувала. А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними. Франція вилітає, швейцарія йде в 1/4 фіналу (хроніка).

На старті другого тайму швейцарія знову атакувала. Рахунок, як зіграли команди франція і швейцарія читайте на football24.ua. Франція зарано повірила в перемогу. Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату франції швейцарія перемогла францію в серії пенальті і вийшла до чвертьфіналу.

Hbpogzglxsqtum
Hbpogzglxsqtum from s74794.cdn.ngenix.net
Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78). Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією. Утім швейцарія не збиралася здаватися. Швейцарія намагалася грати із францією на рівних. Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. Зоммер, ельведі, аканджі, родрігес, відмер (мбабу, 73), цубер (фасснахт, 79). Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату франції швейцарія перемогла францію в серії пенальті і вийшла до чвертьфіналу.

Швейцарія намагалася грати із францією на рівних.

Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ. А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). Франція зарано повірила в перемогу. На старті другого тайму швейцарія знову атакувала. Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією. Швейцарія намагалася грати із францією на рівних. Прогнозисти у нас тут круті. Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео). Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78). Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату франції швейцарія перемогла францію в серії пенальті і вийшла до чвертьфіналу. Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними. Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була.

Зоммер, ліхтштайнер, шер, джуру франція: Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. Прогнозисти у нас тут круті. Сеферович, 15, 81, гаврановіч, 90 швейцарія: На старті другого тайму швейцарія знову атакувала.

Bhvgkj6li Hy3m
Bhvgkj6li Hy3m from images.novyny.live
Франція вилітає, швейцарія йде в 1/4 фіналу (хроніка). Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ. Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. Команди видали справжній гольовий трилер, у якому переможцями стали швейцарці. Утім швейцарія не збиралася здаватися. Зоммер, ельведі, аканджі, родрігес, відмер (мбабу, 73), цубер (фасснахт, 79). Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео). Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78).

Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними.

Це значить, що франція виграла свою групу, а швейцарія стала другою. Сеферович, 15, 81, гаврановіч, 90 швейцарія: Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. Команди видали справжній гольовий трилер, у якому переможцями стали швейцарці. На старті другого тайму швейцарія знову атакувала. Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ. Прогнозисти у нас тут круті. Рахунок, як зіграли команди франція і швейцарія читайте на football24.ua. А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату франції швейцарія перемогла францію в серії пенальті і вийшла до чвертьфіналу. Франція зарано повірила в перемогу. Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео).

Posting Komentar

0 Komentar